Monday, March 23

KONSERT AMAL MANIS V
KEAMANAN SEJAGAT
MENYEMAI BENIH MENGIKAT KASIH



ARTIS JEMPUTAN :- DEVOTEES, NICE, FAR EAST DAN INTEAM (REUNITED)

ANJURAN : IKATAN STADI ISLAM UKM (ISIUKM)
DENGAN KERJASAMA : AMAN PLESTIN, NASYID FM ENTERTAINMENT DAN PUSAT KEBUDAYAAN UKM




hasil kutipan tiket konsert ni akan disumbangkan kepada dana aman palestin..

nota hati sdey : // sama2 lah kita menderma dan memBOIKOT demi keamanan palestin..


Tuesday, March 17

Balik kampung main futsal..

14 mac 2009

hehehe..sanggup lagi tu balik kg semata-mata nk men futsal ja.. kali ni aku masuk event yg agak besar la..anjuran surat habaq harian metro.. zon utara punya..tapi yang mai masuk suma negeri pn ada..t'ganu, perak, s'ngor dan byk ngri lagi la.. dah x mcm utara lagi dah.. hahaha.. memang meriah.. jumlah pasukan yg masuk bertanding ada la dlm 245 pasukan..campur suma skali la terbuka lelaki, terbuka pompuan dan bawah 17 tahun.. hadiah juara 5,000 ja..

kali ni aku men utk team kedah-perlis..pasai 4 orang kedah 4 orang perlis.. adil la tu..nama team kami "dalegend".. dok dlm kump f..men kt gelanggang f la kn.. gelanggang f ni problem ckt.. kecik nk mampus.. nk men pn x leh.. padang budak2 pnya kot.. sempat la men 1 game..nasib bek seri.. pas2 pakat-pakat protes la.. x puas hati..berjaya gk.. dpt men kt gelanggang besar.. court FIFA.. best la ckt..

rm,..satu group depa bg 3 team..dua pasukan terats layak ke round kalah mati.. jadi, pasai kami dah seri game 1st game 2nd kami perlu mng or seri ja.. x ssh sgt pn..hehehe..tp jadi ssh gk..ni pasai aku la..salah agak..time game kedua tu aku wt silap..pasai x tangkap bola tu..aku ingt dah out.. tgk2 msk dlm gol.. kmi kna lead 1-0.. awl lg lak 2.. nasib bek la time 2nd half kami leh boh gol.. klu x msti dh tersingkir..nasib kami la kn..jd game tu kami seri lg..wlupun seri kami ttp layak..bleh la p pusingan kedua..hehehehe...

pusingan kedua ni pusingan kalah mati..maen pun kne sungguh2 la..huhuhu.. ni yang truk ni..aku dah injured time ni..x larat lg dh nk men..perut sakit kne pijak.. pinggang aku meletup salah urat..huhu..sakit nya la..klu aku x men xdk la goal keeper..terpaksa la maen dlm keadaan sakit..



dan akhirnya...kami kalah..malas nk cita byk2.. hhehehe..

team member

nizar(gk)
lukman
pa'un
anep
khairi
pak lan
awie
sobri

nota sakit pinggang ; maen tu maen gak..kesihatan kena jaga gak..key..!!

Wednesday, March 4

Selamat Menyambut Hari Lahir..!!










HuJuNG PeRMaTaNG | Template by - Abdul Munir - 2008